hjælp til rengøring

Flere og flere betaler for rengøringshjælp

Flere og flere danskere vælger ikke at svinge støvsugeren og gulvmoppen i hjemmet. I følge tal, som DR har fået fat i, så er antallet af danskere, der får hjælp til rengøring og vinduespudsning steget med mere end 32 % alene fra 2015 til 2017. Og denne tendens skyldes, at danskerne ønsker at frigive mere tid til andre ting. Tid er nemlig en af de vigtigste aktiver i dag, og hos mange prioriteres det højt. Særligt i børnefamilier, hvor det kan være svært at få enderne til at mødes. Ved at få hjælp til rengøring, frigives mere tid til familien.

Rengøringshjælp handler dog ikke kun om at frigive tid i hverdagen. Rengøringshjælp kan også være relevant i flere af livets store begivenheder. Det gælder fx rengøring i forbindelse med flytning eller rengøring af dødsbo.

Hvad kan et rengøringsfirma hjælpe med?

Et professionelt rengøringsfirma kan hjælpe med stort set alt inden for rengøring sf privat hjem. Vi har kigget på en af de lokale rengøringsvirksomheder i Nordsjælland, Renice ApS , for at få et overblik over, hvad man egentlig kan få hjælp til. Her har vi listet en række af deres tilbud til private:

 • Fast privat rengøring
  Med fast rengøringshjælp får du hjælp til støvsugning, gulvvask, toiletrengøring, afkalkning og aftørring af overflader, hvidevarer og møbler. Med andre ord får du hjælp til hverdagsrengøringen.
 • Hovedrengøring
  Det anbefales, at man gør hovedrent 1-2 gange om året. Rengøringshjælp kan også hjælpe her. Her er rengøringen endnu grundigere, og alle hjørner og kroge, der nemt kan blive overset i den daglige rengøring, bliver rengjort.
 • Sommerhusrengøring
  Hos professionelle rengøringsfirmaer kan man også få hjælp til sommerhusrengøring. Uanset om det kun er dig selv og familien, eller du udlejer sommerhuset til andre i perioder, kan det være rart at få professionel hjælp til rengøringen af sommerhuset.
 • Rengøring af dødsbo
  Ofte trænger dødsboer til en grundig rengøring. I forbindelse med dødsfald kan det være rart at overlade rengøringen af boet til professionelle, så man kan fokusere på sin sorg og alle de praktiske ting, der er forbundet med et dødsfald.
 • Slutrengøring i forbindelse med flytning
  Når man fraflytter en bolig, er det ofte nødvendigt med en grundig fraflytningsrengøring. Det kan et professionelt rengøringsfirma også hjælpe med.