TBT hjælper dig med at få drømmesmilet.

Få lavet dit drømmesmil i København

Der kan være et personligt etisk dilemma ved at ville stå ved sit udseende, men man ønsker stadig en tandregulering. Sociale medier og photoshop ikke mindst har givet mange et forskruet syn på, hvordan virkeligheden ser ud. Med kroppe, der fremkalder urealistiske kropsidealer og ansigter, der ligner noget fra 00’ernes barbiefilm, er det svært ikke at være utilfreds med sig selv. For idealet og målet er blevet urealistisk. Unge mennesker spejler sig i falske billeder og mennesker, som udgiver sig for at være alt andet end sandheden. Efter mange år, hvor skønhedsidealet er blevet ved med at udvikle sig til det ekstreme og urealistiske, er det efterhånden blevet trendy at hoppe med på den modsatte bølge. Nemlig at gå mod det naturlige look, hvor skæve eksistenser ikke kaldes for fejl eller mangler, men blot er en del af helheden. 

Men der kan sikkert for mange opstå et etisk dilemma i, at man gerne vil stå ved sig selv 100 procent, men måske har man nogle områder ved sig selv, man ønsker ændret og som vil kunne forbedre ens livskvalitet. Så hvor går grænsen for, hvornår man “må” ændre noget hos sig selv? 

Invester i dit selvværd og smil til verden

Kender du de mennesker, som har let til smil og grin og smitter sine medmennesker med enorm glæde ved altid at imødekomme verden med et flot tandpastasmil? Så kender du måske også den modsatte type, som har en tendens til at spænde læberne fast på tænderne i frygt for, at nogen kommer til at spotte det skæve tandsæt. Her kan man så spørge sig selv, om man ønsker at være den, der spreder livsglæde eller den, som altid skal lægge låg på sig selv. Og skal ens moralske holdning for at stå ved sig selv trodse ønsket om at blive den bedste udgave af sig selv? 

Invisalign er en bøjle, som har ændret folks selvværd og skabt et resultat, som har gjort, at de møder verden med et smil. Den måde man er på i verden og møder folk på, kan have stor indflydelse på, hvilken respons man får tilbage. Derfor skal man også have livskvalitet med som en variabel, når man vurderer, hvorledes noget er rigtigt eller forkert for en at ændre på. 

Rådgiv dig med en ekspert på området

Inden man går igennem et behandlingsforløb, hvad end det er en tandregulering eller andet kosmetisk, skal man til en konsultation hos en tandlæge. Her kan det være en god idé at tage en god snak med tandlægen om, hvad ens overvejelser er. Hvis du for eksempel ønsker en tandregulering, er det vigtigt, at du tager kontakt til en erfaren tandlæge på området.
En tryg samtale kan måske gøre dig klogere på, hvad dit behov er. Man behøver ikke fuldføre tandreguleringen blot fordi man bestiller tid til en konsultation. Hvis du vil vide mere om, hvad det indebærer at få en tandregulering med Invisalign, kan du læse mere om det her.

Søger du en Invisalign-tandlæge i København? Så besøg Tandlægerne Brønshøj Torv. Her får du behandling af en af Danmarks førende Invisalign-tandlæger, som har mere end 15 års erfaring på området.