Det personlige præg i køkkenet

Design dit eget køkken med professionel hjælp

Organisk, bæredygtigt og dit eget præg er de mest essentielle dele i dagens mode for indretning i hjemmet. Hvor design og mærke før i tiden havde en langt større bestemmelse over, hvorvidt en indretning levede op til modens standard, så er kravene i dag langt mere individuelt, fordi det handler om at sætte sit eget præg i hjemmet og gøre det personligt. 

Et bæredygtigt valg

I stedet for nye møbler og nye materialer, så værdsættes gamle genbrugsting, som er blevet piftet op med nyt liv, langt mere. Materialer, der syner organisk og bæredygtigt, er også  blevet en stor del af det interiør, man finder i danskernes hjem, fordi historie og perspektiv har fået en større plads i vores måde at tænke design på. Nogle gange kan det også være en billigere løsning, hvis man er heldig og finder gamle sager til billig penge, men det kan derimod også gå den anden vej og blive dyrere, hvis materialerne er i god kvalitet og efterspurgt. Det skyldes, at folk vil betale mere for at få fingrene i et unikt interiør. 

Det personlige præg

Hjemmet bliver beskrevet af designeksperter som en oase, hvor det perfekte lige så stille udgår. Vi skal fokusere mere på et hjem, der funktionelt og praktisk fungerer. Det vil sige, at udtrykket også vises mere gennem bløde og runde former, fordi det giver en fornemmelse af ro og omfavnelse. Det betyder også, at der skal være plads til det sociale aspekt, og rummene i vores hjem bliver mere og mere bygget op om det. 

Det mest sociale rum er der, hvor vi mødes oftest, som for mange familier er rundt om spisebordet. I mange hjem ser man i dag det populære køkken alrum, som er et højt krav på prioriteringslisten, når familier leder efter en bolig. Rotpunkt er et firma, hvor du som kunde kan være med til at bestemme alt ned til de mindste detaljer. Her kan du netop sætte dit personlige præg ved at skabe et udtryk, som skiller sig ud fra andre køkkener, fordi dit valg af sammensætning er unik. Der findes utallige muligheder, som kan sikre, at du som kunde får lige netop det, du ønsker. Derudover arbejder Rotpunkt også med et bæredygtigt design, som taler ind i den organiske tilstand, som mange danskere leder efter i deres hjem. 

Rotpunkt er spredt ud over hele landet, så hvad end, du befinder dig i Aalborg, Odense, København eller Århus, så er der mulighed for at gå ned i en fysisk butik for at blive klogere på dit valg. Overordnet har Rotpunkt 12 butikker i Danmark, så kig på deres hjemmeside, for at se, hvilken butik er tættest på dig.