Besøg et showroom inden du køber dit plankebord

Inden for de seneste par år er plankeborde blevet et kæmpe hit inden for boligindretning. Danskerne har virkelig taget bordene til sig, og af den grund er der poppet flere og flere leverandører op med speciale i produktion af plankeborde. Et plankebord er dog ikke billigt, og derfor kan det være en rigtig god idé at besøge en masse showrooms, før man beslutter sig for, hvilket man gerne vil have med hjem. Dermed brænder man ikke en masse penge af på noget, man aldrig har set, og som viser sig at være bras.

Udover at plankeborde som oftest koster fra 10.000 og op, så er hvert bord også forskelligt qua deres naturlige oprindelse. Et bord lavet af ægte, massivt træ vil ikke se ud på samme måde for evigt, for træ er et levende materiale og fortsætter med at ”arbejde” og ændre sig, selv efter det er blevet forvandlet til et møbel. Dette er endnu en grund til, hvorfor det er en rigtig god idé at besøge showrooms, inden man foretager et køb.

Bor du i Hovedstaden, er det ikke svært at finde showrooms, der udstiller plankeborde København. Mangler du ideer til, hvor du kan gå hen, kunne du for eksempel besøge Kærbygård Plankeborde, som ligger ved Langelinie – nærmere betegnet Amerika Plads 22A 2100 København Ø.

Kærbygård Plankeborde

Kærbygård er en fynsk producent af plankebord med base i udkanten af Odense, om end det dog ikke har stoppet virksomheden i at erobre en stor del af det sjællandske marked. Årsagen til Kærbygårds popularitet ligger i, at de er dygtige til at lave plankeborde, idet deres personale består af uddannede fagmænd. I staben er der blandt andet maskinsnedkere, bygningssnedkere, møbelsnedkere med mere. Der er kundernes garanti for, at de får lavet et smukt stykke håndværk, som de kan være glade for i mange år frem.

En anden grund til at Kærbygård er så populær en forhandler, er, fordi de er åbne overfor at samarbejde med deres kunder. Hvis man vil, kan man selv vælge, hvilke planker ens bord skal laves af, og man bestemmer også helt selv bordben, og hvilken overfladebehandling produktionen skal afsluttes med.

Dette er dog ikke kun gældende i forhold til plankeborde men også specialmøbler, som kræver fagkyndiges erfarne hænder for at komme til live. Her hjælper Kærbygård også gerne med at få omsat din idé til virkelighed.