Jeg skal være turist i København i år

Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke får råd til at tage ud at rejse i sommerferien i år.Min opsparing er gået i nul, fordi jeg valgte at renovere mit køkken. Det var det hele værd, men det er ret ærgerligt at det så går ud over min årlige rejse til syden 🙁

Selvom jeg ikke skal rejse, vil jeg stadigvæk tage fri fra arbejde i 14 dage.  Men hvad skal jeg dog lave i løbet af de 14 dage, var spørgsmålet. Det gik op for mig, at København faktisk er en fantastisk by – en rigtig turistby med rigtig mange ting man kan opleve, selvom man selv kommer fra København. Der er jo en masse historie i byen, man kan gå i dybten med på museer. Der er en masse kunst man kan nyde både på museum og på de københavnske gade. Arkitekturen er også værd at bemærke i vores København.

Derudover er der altid rigtig god stemning i København vel at mærke om sommeren. Der er en masse hyggelige cafeer – både de traditionelle og utraditionelle med skøre, sjove og/eller kreative koncepter – det samme gælder restauranter.

Først var jeg lidt irriteret over tanken om at jeg ikke får råd til at rejse i år, men da jeg tænkte over alle de ting København har at byde på, begyndte jeg at glæde mig til min ferie i København!

En anden god ting er, at jeg kan få selskab af venner og familie. Oftest tager jeg ud og rejser alene, selvom jeg nu synes det er mest hyggeligt ikke at være alene, men det er ikke altid at man kan koordinere det med andre, så ender det med at jeg selv bestiller en ferie og tager af sted.

Jeg ser rigtig meget frem til min ferie i København. Det bliver sjovt at være “turist” et sted hvor man forstår sproget 🙂