Dansk Boligforsikring - København

København er populært men dyrt

Mange personer og familier vil gerne bo i den danske hovedstad. Men skyhøje huspriser og en stigende efterspørgsel gør København til et boligområde for personer med sunde og blomstrende økonomier. Det kan være dyrt at bo centralt, fortæller ny undersøgelse.

Dansk Boligforsikring - København

De danske huspriser har været på en himmelflugt de seneste par år, det kan Dansk Boligforsikring og andre selskaber berette. Tendensen kan ses over hele landet, men især i de store urbane områder som Århus, Odense og København er priserne steget eksponentielt. Ifølge en analyse fra Realkredit Danmark er der et stort skel mellem indkomstkravene for personer og familier tværs gennem landet. Analysen viser, at man gerne skal tjene over 1.000.000 kroner årligt, hvis man skal have råd til at bo lige nord for København. For 1 million får man godt og vel 140 kvadratmeter, mens man på Frederiksberg kan slippe for godt 950.000 kroner for samme areal. Dansk Boligforsikring kender til forholdene, og forsikringsselskabet kan mærke, at flere familier undgår storbyerne. Det ændrer dog ikke på de forsikringer, man skal huske at skaffe til sin bolig.

Dansk Boligforsikring leverer kyndig rådgivning

København er de seneste par år oplevet en tilvækst, man ikke finder andre steder i Danmark. Det er uden tvivl et – hvis ikke det mest – populære område at bosætte sig i. Men flere danskere vælger at flytte til mindre byer for at få mere for pengene. Således kan man få 140 kvadratmeter – der lige nord for København krævede en årlig indkomst på 1 million kroner – for lige godt og vel 600.000 kroner i Tønder. Generelt er Sønderjylland et område, hvor familier og boligsøgende kan få meget for pengene. Dansk Boligforsikring hjælper alle boligejere – hvad enten de bor i København eller Tønder – med at skaffe de rette forsikringer, så deres nye bolig er sikret.

Nogle af de områder, der kræver en høj indkomst er:

  • Gentofte: 982.000 kroner
  • Frederiksberg: 978.000 kroner
  • København: 945.000 kroner

Nogle af de områder, der kræver en lavere indkomst er:

  • Morsø: 605.000 kroner
  • Lolland: 601.000 kroner
  • Tønder: 598.000 kroner

Hvor vil du helst bo?

Det er – trods alt – meget forskelligt, hvor danske familier gerne vil bo. Nogle foretrækker landet og store vidder, mens andre trives med et pulserende byliv og cafeer ad libitum i gaden. København kan i hvert fald hjælpe med det sidstnævnte. Storbyen er blandt Europas mest populære rejsedestinationer. Dansk Boligforsikring hjælper mange danske familier og privatpersoner med at sikre boliger i området. Forsikringer skal man altid huske, lige meget hvor man bor.  Hvis du vil læse mere om Dansk Boligforsikring, kan du se mere på Ejendomsmæglerne her.