Danmarks første katte-café er åbnet på vesterbro

Hvor heldige har vi lov at være? Er kombinationen af kattehår, kattebakker og mad ikke bare noget du har længtes efter i umindelige tider? I så fald har du chancen for at udleve dig selv nu, da den kinesisk fødte Miao Hansen netop har åbnet cafe Cafe Miao på H.C. Andersens Boulevard på Vesterbro i København. Denne særlige konceptcafe åbnede sidste mandag, og tilbyder udover mad og ”kattelatter” også massevis af kælne katte, du kan klappe og putte med. Tag med DR på besøg i videoen oven for.

Gå i zen med katteklapning

Ifølge cafe-ejeren er der intet mere afstressende, end at klappe katte. Netop derfor mente hun, at det nu var Danmarks tid til at få en vaskeægte katte-café, hvilket altså ikke længere kun hører Tokyo og London til. Netop de to storbyer er hvor Miao har fået inspiration til hendes nye cafe. Som katteejer kan hun slet ikke forestille sig et liv uden katte, og med den nye cafe har du altså nu muligheden for at føle dig som katteejer i den halvanden time, du bruger på at nyde din kattelatte og en cookie.

Miao udtaler til DR, at cafeens katte er ekstra sociale og kælne samt at de netop har adopteret nogle, der har været sammen med andre katte før og er vant til at være indenfor. Dog har kattene mulighed for at holde en pause fra al kæleriet i de små rum med kattebakker, der er lavet til dem.

Kattehår i maden?

Er du nervøs for at finde kattehår i maden? Bare rolig, det har Miao tænkt på. Hun har nemlig lavet et forbud mod katte i køkkenet, som ligger på etagen oven på cafeen, hvor kattene ikke har adgang.

Er du blevet overbevist? Besøg Danmarks første katte-café her:

Cafe Miao
H.C. Andersens Boulevard 5
1553 København V