Vinsmagning med gode veninder i København

I aften skal jeg mødes med et par rigtig gode veninder til en vinsmagning i København, og det glæder jeg mig rigtigt meget til! Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst har mødtes med veninderne, og at vi derudover skal til vinsmagning, gør det i hvert fald ikke værre!

vinsmagningJeg er en stor vinelsker, og jeg har drukket vin i mange år efterhånden. Jeg elsker at nyde et glas god rødvin til min mad, eller bare som hygge i godt selskab. Selvom jeg er glad for vin, så er jeg på ingen måde nogen vinekspert. Jeg kan selvfølgelig godt smage, om jeg kan lide vinen eller ej, men alt det tekniske omkring vinproduktion etc., det har jeg ingen forståelse for, men det er faktisk også derfor, jeg holder så meget af at gå til vinsmagning, for der får man en masse spændende ting at vide om de vine, man smager på, og man får kendskab til en masse forskellige slags vine.

Kunne man godt tænke sig at lære mere om vin, så kan jeg varmt anbefale en vinsmagning. Inviter et par gode venner og veninder og tag til vinsmagning i København – på den måde bliver i både klogere på vinens oprindelse og får smagt på en masse forskellige gode vine samtidig med, at I kan nyde hinandens selskab i nogle andre omgivelser, end I måske plejer.

I aften skal vi til vinsmagning ved O.M. Nielsen, som man helt sikkert skal kende til, hvis man interesserer sig bare en lille smule om vin og vinsmagning i København. Er du interesseret, så læs om deres vinsmagninger her.