Vibrator til par er billigt sexlegetøj

Vibratorer til par er inde i en stigende udvikling, og det er fordi par vibratorer bliver mere og mere udbredte blandt danske par. Sexlegetøj til par er fantastisk fordi netop sexlegetøj beregnet til par har en stor værdi rent forholdsmæssigt. For det er ingen hemmelighed, at par vibratorer bringer jer tættere sammen som par. I en eller fortravlet hverdag er det let at overse hinanden og ikke mindst hinandens behov. Nærvær og intimitet forsvinder i alle dagligdagens gøremål og det kan par vibratorer gør noget ved. Hos MakeLove har vi specialiseret os i billigt sexlegetøj, herunder billige parvibratorer som kan være med til at genfinde netop jeres nærhed. Og ved du hvad? Det behøver slet ikke være så dyrt og det behøver ikke handle om LELO, We-Vibe, Mystim, Vive, Svakom og Doxy. Meget mindre kan gøre det. Ikke at det er fordi at nævnte mærker er dårlige. Slet, slet ikke. Det er bare ikke altid at prisen hænger sammen med den funktionelle oplevelse. Den funktionelle oplevelse er den værdi som sexlegetøj giver dig, og det er vores påstand i MakeLove, at det ikke nødvendigvis hænger sammen med de meget dyre mærkevarer indenfor sexlegetøj.

Se MakeLove’s kategori for sexlegetøj til par

Hele MakeLove’s kategori for par, herunder par vibratorer kan finde ved at klikke lige her. Når du bladrer igennem kategorien vil du opleve, at MakeLove’s priser rent faktisk er meget billige målt på den kvalitative funktion og virkemåde. En del af sexlegetøj til par udgør vibrerende sexlegetøj som typisk er et vibrator æg med tilhørende fjernkontrol. Idéen bagved denne type af sexlegetøj er helt enkelt genial. For det er naturligvis klart at sexlegetøj kan anvendes hjemme bag husets eller lejlighedens fire vægge. Klart. Har du egentligt overvejet at sådan et vibrator æg med fjernbetjening kan opsættes i vagina og så kan turen f.eks. gå på restaurant eller på en fancy bar i byen, mens din partner har fjernkontrollen? Det giver næsten uanede muligheder for intens og pirrende stimulation midt ude i offentligheden. Der er ingen, der ved, at I eksperimenterer med par vibrator. Det er kun jer, der ved det og det er i sagens natur ret frækt og meget stimulerende. Hvordan vil din partner betjene fjernkontrollen og ikke mindst dig? Og så et lille frækt spørgsmål… Kan du skjule overfor omverdenen, at du har en par vibrator siddende oppe som din partner bruger til at stimulere dig med? Ruller dine øjne lidt?

Det ekstra krydderi i hverdagen er sexlegetøj til par

Vi hos MakeLove tænker på par vibratorer og sexlegetøj til par som kokken formentligt tænker på krydderier, når han eller hun skal pifte den tilberedte mad op. Den samme analogi kan man anvende omkring sexlegetøj til par. Hvis du betragter sexlegetøj til par som et krydderi, vil det ganske hurtigt stå klart, at jeres kærlighed til hinanden udmunder i pirrende og sanseligt sex, men det, der tilfører jeres sexliv en ekstra dimension er krydderiet. Eller med rette: Det er sexlegetøj, der får jeres par sexliv op på næste niveau og helt analogt kan man sige, at jo mere sexlegetøj I vælger at tilføre til netop jeres sexliv, jo mere krydret, interessant og lækkert bliver det. Det giver i virkeligheden relativ god mening, ikke sandt? Et andet og meget udbredt fænomen i USA er pegging. Pegging betyder i al sin enkelthed, at det er manden, der pludseligt bliver den modtagende part, hvor det ellers er helt normalt, at det altid er kvinden, der er den modtagende part. Det laver pegging om på og det går ud på, at kvinden ifører sig en strap-on-dildo og herefter bliver den givende part og manden den modtagende. Nogle kvinder – faktisk ret mange – vil hævde, at en mand først er en mand, når han har prøvet at være den modtagende part. Det skal vi ikke gøre os kloge på. Du kan dog let se vores strap-on dildoer lige her.

Den ikke mekaniske par klitoris vibrator

Udviklingen indenfor sexlegetøj udvikles med en rivende hast og sidste år, altså i 2016, kom den tyske fabrikant Satisfyer på en mildt sagt brilliant idé. Man opfandt den ikke mekaniske klitoris stimulator til kvinder. Satisfyeren fungerer gennem avanceret trykbølge- og massageteknologi. Inde i vibratoren sidder en lille motor, der producerer trykbølger og de trykbølger sendes direkte ind i klitoris og således fungerer den vibrationsfrie klitoris stimulator. Nu tænker du nok, at den ikke er et stykke sexlegetøj, der er specielt beregnet til par, men det er det er sådan. For hvem siger ikke, at din partner kan tage Satisfyer klitoris stimulatoren i sin egen hånd og gå på opdagelse sammen med den? Den fungerer så enkelt, at den faktisk bare skal placeres på det helt rigtige sted ved klitoris og så udfører de 11 forskellige trykbølge-indstillinger eller arbejdet for dig eller din partner. Netop tyske Satisfyer har vundet den prestigefyldte Red Dot Award i 2017 for bedste design, funktion og virkemåde. Som noget helt fantastisk – og i modsætning til mekanisk påvirkning af klitoris – kan Satisfyeren give gentagende orgasmer til kvinden uden den berømte ømhed i klitorisområdet indtræffer. Takket være trykbølge- og massageteknologien. Se den billigste variant af Satisfyer lige her.

MakeLove er din nye leverandør af billigt sexlegetøj til par

MakeLove er i modsætning til sine ellers meget fine konkurrenter i Aarhusområdet meget fokuserede på at finde alternative sexlegetøjsprodukter til de meget kendte og meget, meget dyre mærkevarer. Det skal ikke forstås som om, at vi i MakeLove ikke kan lide de dyre produkter for det kan vi bestemt. Det er bare vores opfattelse, at de meget dyre og kendte mærkevarer ikke er allemandseje. Og sexlegetøj og alle de positive effekter som sexlegetøj netop bringer med sig, skal i vores objektiv være allemandseje. Uanset om man tjener lidt eller meget, er studerende eller pensionist. MakeLove er synonymt med sexlegetøj på budget og netop derfor er det, at MakeLove siger, at vi forhandler billigt sexlegetøj af den højest mulige kvalitet til de helt rigtige penge.