Trappevask i København søges

Jeg har et lille problem, som jeg godt kunne tænke mig at høre jer om. Sagen er den, at den person der indtil nu har stået for vores trappevask her i København har sagt op, og derfor er jeg nødt til at finde en ny. Hvordan gør man det?

Jeg er rigtig glad for at bo i den ejendom, jeg bor i, og jeg kan faktisk rigtig godt lide det faktum, at der bor rigtig mange i opgaven, for så føler jeg, at der er lidt liv omkring mig. Dog er det eneste problem ved det, at trappen hurtigt bliver beskidt, og derfor er trappevask i især København altså nødvendigt. Det er i hvert fald min mening.

trappevask københavnJeg har i løbet af weekenden kigget på forskellige rengøringsfirmaer, som udfører trappevask i København, og jeg har tænkt mig at prøve at kontakte rengøringsfirmaet Tennberg her i eftermiddag for at høre, om de udfører trappevask i København, og hvor meget det i så fald koster. Lyder det ikke som en ganske udmærket ide? Man må jo lave lidt research, når man befinder sig i sådan en situation.