TelemarketingCentret skaber resultater endnu en gang

TelemarketingCentretI Danmark findes der over 100 forskellige telemarketingvirksomheder, der tilbyder telemarketing, leadgenerering og mødebooking. Dog er TelemarketingCentret i Horsens med deres mere end 13 år i branchen blandt de absolut førende i telemarketingbranchen. TelemarketingCentret i Horsens har nogle af de bedste faglige kompetencer – og de står klar til at løse alle opgaver fra telemarketing og indsalg til kampagneopfølgning og leadgenerering.

Mange virksomheder vælger at outsource deres telesalg eller dele af deres telesalg til TelemarketingCentret, så de på den måde selv kan fokusere på andre opgaver, men samtidig er sikret leadgenerering og nye kunder. TelemarketingCentret hjælper en lang række større og mindre virksomheder inden for blandt andet transport-, IT-, forsikrings-, medicinalbranchen med telesalg og ledádgenerering.

TelemarketingCentret sørger for 100 % professionalisme

TelemarketingCentret er kendt som værende et telemarketingfirma, der leverer topprofessionelle løsninger og resultater til alle typer af kunder – danske som udenlandske. Faktisk er TelemarketingCentret kendt for at kunne repræsentere virksomheder mindst lige så professionelt, som virksomheden selv ville kunne, når det kommer til telesalg og mødebooking. Siden Torben Larsen for mere end 13 år siden startede TelemarketingCentret er der dagligt blevet produceret mange topresultater med fantastiske ROI resultater.

TelemarketingCentret er blandt andet kendt for deres topresultater inden for telemarketing, leadgenerering og mødebooking på grund af deres arbejdsform. Når du er kunde hos TelemarketingCentret er du altid tilknyttet en fast projektleder, der er særligt udvalgt til at varetage salget for lige præcis din virksomhed.

Latest news

For TelemarketingCentret er det hverdag at skabe gode resultater, som både TelemarketingCentret og kunden er stolte af. For nylig har TelemarketingCentret blandt andet skabt særlig stor succes for en norsk kunde. Den norske kunde er et norsk søsterselskab til en europæisk bilproducent. For dem har TelemarketingCentret skabt mere end 600 salgsmøder i Norge. Denne kunde har været kunde hos TelemarketingCentret lige siden maj 2014, hvorfra TelemarketingCentret også har bistået dem med at booke salgsmøder.

For den norske kunde har TelemarketingCentret ringet potentielle kunder op med personligt navn samt med importøren som afsender. Dette udgangspunkt har resulteret i et flotte nuværende resultater – mere præcist ca. 600 møder med salgspotentiale i både Norge og Danmark. TelemarketingCentrets arbejde har faktisk resulteret i, at kunden har flyttet markedsandele. Disse resultater fra TelemarketingCentret, er resultater, som TelemarketingCentret er stolte af. Som et yderligere resultat af TelemarketingCentrets arbejde for den norske kunde, så resulterede det første møde, som TelemarketingCentret bookede i Norge, med at kunden fik solgt flere elbiler. En bil, der ellers sværere end normalt at sælge.