Stiftelse af erhverv eller selskab i København?

Vinsmagningen i går var fantastisk, og jeg havde en dejlig aften med mine veninder. Snakken gik om en masse forskellige ting, og vi kom blandt andet ind på, hvordan man stifter selskab eller i det hele taget erhverv i København. Det satte mine tanker i gang.

Jeg har nemlig altid haft en drøm om at have eget erhverv i København, men jeg er aldrig rigtigt kommet videre i tankestrømmen, og jeg har derfor ikke besluttet mig for, hvilken form for selskab i København, jeg skal have.

Jeg ved, at der er rigtig mange af mine bekendte, der har erhverv i København, og de har alle sammen forskellige typer af selskab i København, og derfor synes jeg, at det er lidt svært at vurdere, hvilken slags selskab jeg skal oprette og inden for hvilket erhverv.

erhverv københavnDet eneste jeg ved er, at det skal være en eller anden form for erhverv eller selskab i København, men jeg kunne godt tænke mig at drive erhverv inden for mode- eller skønhedsbranchen. Måske en webshop med kosmetik eller med tøj og sko?

Hvis der er nogle af jer, der tilfældigvis skulle have nogle forslag til, hvilken form for erhverv eller selskab i København, jeg skal vælge, så må I meget gerne komme med forslag, tak!

Har I det ellers godt? Har I nogle spændende planer for weekenden? Selv skal jeg læse en masse om stiftelse af selskab i København, så jeg forhåbentlig kan blive klogere på mit erhverv.