Skal af med min skadede bil

Jeg har længe haft min skadede bil til salg, men det virker efterhånden umuligt at komme af med den. Nu spekulerer jeg på, hvad jeg kan gøre? En ven har erfaring med det her firma, som køber brugte, defekte og skadede biler, men kan det virkelig passe, at jeg bliver nødt til at skrotte bilen for at komme af med den?

En ting er sikkert, der skal snart ske noget. Jeg har nemlig købt en ny bil, men jeg bliver ikke ved med at have råd til, at have to biler forsikret. Ja, det skulle jeg nok have tænkt på lidt før. Men jeg havde ikke troet, at det ville være så svært at komme af med en bil, bare fordi den er en smule skadet.

For slet ikke at tale om, hvor dyrt det er at parkere i København – Og jeg har to biler, der konstant skal have en p-plads. Hvis bare man havde råd til en garage i København, så skulle man ikke gå rundt og bekymre sig om, hvad der kan ske med bilen på gaden. Den skal jo nødig blive mere skadet.

Kender du tilfældigvis nogen i København, som mangler en billig, billig, men lettere skadet bil? Jeg er meget forhandlingsvillig, for helt ærlig, jeg er ved at være træt af at have den stående, skulle parkere den, og ikke mindst at spilde penge på forsikring til en skadet bil, som jeg ikke kan bruge.