Professionel advokathjælp i København

Så er det endnu en gang blevet tid til et indlæg her på bloggen. Jeg har selv haft rigtigt travlt her på det sidste, både fordi bilen skulle sælges, og så er jeg i gang med at etablere egen virksomhed, og det har krævet en del advokathjælp i København.

Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig, men det kræver, at man har økonomien til det, og samtidig er det, i hvert fald for mit vedkommende, nødvendigt at beholde sit faste job samtidig med opstartsfasen af den private virksomhed, for virksomheden tjener jo ikke penge ind lige med det samme, og der skal stadig mad på bordet, og regninger der skal betales, så det har selvfølgelig taget en del af min tid. Derudover har jeg som sagt også haft en del møder med min advokat, som har hjulpet mig meget i processen.

Jeg har slet ikke forstand på alle de juridiske aspekter i forhold til opstart af egen virksomhed, og derfor måtte jeg søge professionel advokathjælp her i København. Jeg har allieret mig med advokaten Jens Hessel gennem Ret&Råd, som har rigtig mange års erfaring med stiftelse af virksomhed, og som kender alt til samtlige fordele og ulemper ved de forskellige virksomhedsformer. Han har virkelig hjulpet mig meget – ja faktisk ved jeg slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden ham.

Nu har jeg fået al den advokathjælp, jeg har brug for, i hvert fald her i den spæde opstartsfase, og jeg er klar til at gå live med min virksomhed. Det eneste jeg mangler nu er at få et CVR-nummer, og så er jeg faktisk klar til at lukke op for butikken så at sige.

Det er dog helt sikkert, at det ikke er sidste gang, jeg får brug for advokathjælp i København, for lige så snart virksomheden er registreret, så kommer der andre problemer, jeg skal have læst. Så skal der ansættes personale og den slags, og der er det jo en god ide at have sin advokat med på sidelinjen, så man gør det hele efter bogen. Desuden skal der også skrives kontrakter og den slags, men det er intet problem, for nu ved jeg jo, hvem jeg skal kontakte, næste gang jeg får brug for advokathjælp i København.