Nygart – altid kosmetiske operationer i sikre hænder

Kender du Nygart? Skønhedsklinikken for dig, der vil lægge din skønhed – og dit velvære – i sikre, erfarne hænder.

Klinikken var blandt de allerførste til at tilbyde permanent hårfjerning, IPL hudforyngelse, filler-, Botox- og laserbehandling i Danmark, og i dag foretager stedet omkring 1.000 kosmetiske brystoperationer årligt.

En ting er sikker: Klinikken er dit helt sikre valg, hvis du overvejer en skønhedsbehandling. Klinikken har både erfaringen og ekspertisen til diverse behandlinger som fx permanent hårfjerning, læbeforstørrelse og rynkereduktion. Og til de større indgreb som brystforstørrelse og bodylift.

Klinikken sætter vi en ære i at være allerbedst til det, den laver – både inden for plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger. Samtidig gør den alt for, at du er tryg hele vejen gennem dit behandlingsforløb. Og så kan du altid spørge privatklinikken og få en dybt kompetent og ærlig vejledning, før du beslutter dig.

Du bliver altid mødt med faglig ekspertise og grundig vejledning.

Nogle af Danmarks dygtigste behandlere

Det allerbedste ved klinikken er, at stedet råder over nogle af landets dygtigste og mest erfarne behandlere inden for kosmetiske behandlinger. Hvert år udfører Nygart, som nævnt, omkring 1.000 kosmetiske brystoperationer, og dertil har klinikken over 15 års erfaring inden for blandt andet læbeforstørrelse og rynkereduktion. Klinikken ved, hvad de gør – og det er din tryghed.

Privatklinikken er både stor og velrenommeret, når det kommer til plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Den er grundlagt i 1997, og i dag finder du den både i København, Lyngby og Aarhus.

Som fagpersoner og som team deler alle medarbejderne kerneværdier, der vægter erfaring, faglig ekspertise, omsorg, tryghed og et smukt slutresultat meget højt. Klinikken ved, du som patient lægger et stort ansvar i personalets hænder, og alle medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at honorere det.

Kosmetiske operationer i sikre hænder

Klinikkens fem plastikkirurger har ansvaret for de kosmetiske operationer. Ca. 1000 gange hvert år foretager de brystoperationer som eksempelvis brystforstørrelser, brystløft og brystreduktion. Kirurgerne hjælper også patienterne med at skabe æstetisk harmoni med blandt andet fedtsugning og maveplastik.

En anden og vigte søjle af klinikkens kirurgiske speciale er ansigtsoperationer. Her tilbyder klinikken bl.a. ansigtsløft og operation af dobbelthage, poser under øjnene og tunge øjenlåg. Stedet kan også hjælpe med korrektion af ører, kindben og øjenbryn.

Du kan få hjælp til rynker, hud og hårvækst

Klinikkens skønhedsbehandlinger dækker både over både injektionsbehandlinger med Botox, fillers og skinbooster, permanent hårfjerning, rynkereduktion og laserbehandling. Klinikken vurderer altid individuelt, hvilken behandling du kan få størst glæde af, og her bygger vurderingen på mange års erfaring. Klinikken var blandt de første danske klinikker til at tilbyde permanent hårfjerning, IPL, filler-, Botox- og laserbehandling, og det betyder, at privatklinikken ved, hvad der  virker bedst for dig.

Privatklinikken er desuden registreret af Sundhedsstyrelsen og akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have en gratis forundersøgelse, er du altid velkommen til at kontakte klinikken. Den glæder sig til at se dig.

Du kan også besøge klinikken digitalt og få meget mere viden om den:

Forside

https://nygart.wordpress.com/

https://mylooks.dk/klinik/nygart-privathospital/behandlinger/

https://mylooks.dk/community/topic/forundersogelse-nygart/

https://da-dk.facebook.com/nygartprivathospital/

https://storify.com/Nygart

https://www.crunchbase.com/organization/ak-nygart

https://dk.trustpilot.com/review/nygart.dk

https://www.instagram.com/aknygart/?hl=da

https://www.youtube.com/channel/UCgZkJUO5J4Ursbbrd17-9QQ

https://www.linkedin.com/company/ak-nygart/

https://www.proff.dk/firma/nygart-privathospital-as/kongens-lyngby/hospitaler/14743924-2/

http://www.min-mave.dk/debat/generelle-debatter/aaben-debat/brystforstoerrelse-nygart.htm

https://www.krak.dk/f/nygart-privathospital-as:109707108/8000-aarhus+c