Min overbo i København skal lave lyddæmpning!

Er det muligt at tvinge sin overbo til at få lavet lyddæmpning? Jeg bor i en ellers dejlig lejlighed i København, hvor jeg har boet i over 20 år. Mit problem nu er, at jeg har fået to nye, unge overboer, som er ved at drive mig helt til vanvid.

Hende som bor oven på er musiker, og hun burde virkelig overveje at få lavet noget lyddæmpning. Jeg kan da godt forstå, at man som ung vil flytte til København, men måske burde man ikke bo i lejlighed, så tæt på andre mennesker, hvis man laver så meget larm!

Jeg har pænt bedt hende dæmpe sig, men det nytter ingenting. Måske lige de første par dage, men så starter det forfra: Skrål for fulde gardiner hele aftnen. Jeg kan næsten ikke holde det ud mere. Er der en måde, hvorpå jeg kan pålægge min larmende overbo at lyddæmpe i det mindste en del af sin lejlighed. Jeg ved godt, at det er København, og at vi bor tæt, men det er uanstændigt, at jeg skal blive ved med at lide under det her…