Meabco – fremtidens kræftbehandling – Læs mere!

Selskabet Meabco, der er lokaliseret i København, udvikler produkter til behandling af cancer. Der er tale om præparater i pilleform med minimale bivirkninger.

Firmaet er et privatejet bioteknologisk firma, og det blev etableret i 2001. Der er tale om et firma, der forsker i banebrydende kræftterapi visionen er helt klar: at skabe en ny effektiv kræftterapi med minimale bivirkninger.

De to banebrydende kræftbehandlings-produkter, Meabco har udviklet, ejer firmaet selv alle rettigheder til. Der er tale om to produkter med potentiale til at ændre markant på måden, kræft bliver behandlet på i dag. Meabco skal kommercialisere disse to former for kræftterapi i løbet af de kommende år.

Meabco: Nyheder inden for kræftbehandling og -forskning

På sin blog udgiver Meabco løbende nyheder om, hvad der rører sig inden for kræftbehandling og –forskning. Her følger et oar

5. marts 2018 skrev Meabco nyheden om, at Sverige, Norge og Finland altid har været foran Danmark inden for kræftforskning- og behandling, men at nye statistikker viser, at vi i Danmark oplever størst fremgang nu.”

6. april 2018 kunne Meabco publicere denne nyhed: Næringsstoffer i vores daglige mad spreder kræft, og fx er asparagin et næringsstof, der befinder sig i asparges, fjerkær, fisk og skaldyr, og som er farligt.

Et par uger senere, 20. april 2018, skrev Meabco denne nyhed: ”Kan stråling fra mobiltelefoner lede til kræftsvulster?” Pointen er, at der stadigvæk bliver forsket intensivt i det, dog er svaret ikke klart endnu. Dog kommer en ny undersøgelse ind og giver et klarere svar herpå.

Meabco er til stede på en lang række medier

Meabco er til stede på en masse medier, herunder mange sociale medier. Her kan du blive langt klogere på, hvad virksomheden foretager sig, ligesom du kan blive opdateret på generelle nyheder inden for kræftforskning og –behandling.

Læs om Meabco på AOK

Læs om Meabco på Kommunikationsforum

Læs om Meabco på Bloomberg

Læs om Meabco på Virk.dk

Se Meabcos Twitter-profil