Loftlamper, pendel lamper og lysekroner til den mørke stund

De vigtigste lyskilder i de fleste rum er som regel placeret i loftet i ens bolig. Derfor kan man hos den store online- og belysningsbutik Lampegiganten finde et stort udvalg af bl.a. loftlamper, lysekroner og pendel lamper til boligen i storbyen. Pendel lamper og lysekroner er begge loftlamper, hvor lysekroner dog ofte kræver et solidt ophæng pga. vægten.

Med lamper skal man gøre sig diverse overvejelser omkring loftlamper, når man skal købe ny belysning til boligen i storbyen. Dette skyldes bl.a. at loftlamper såsom pendel lamper og lysekroner hænger et stykke ned fra loftet og derfor kræver et rum, der ikke er for lavloftet. Lysekroner er rigtigt flotte, når de hænger i meget højloftede rum, så som gamle københavnerlejligheder, men dette skal dog ikke forhindre, at der også findes løsninger til andre typer af rum.

Pendel lamper egner sig i mange tilfælde rigtigt godt til hjørner i rummet, hvor der har været stigende trend med, at pendel lamper hænger i ”lange ophæng” ned fra loftet.

Lige meget hvilken løsning som du vælger, så er det vigtigt at du finder den rette højde til dine lamper i rummet. Hænger dine loftlamper for højt, risikerer du at blive blændet, da lampeskærmen dermed mister sin funktion. Hænger lamperne omvendt for lavt, risikerer du, at de kommer i vejen. For udsynet mm. Det anbefales derfor at man får hjælp, når man skal hænge sine loftlamper såsom pendel lamper og lysekroner op. Dette kan gøres ved, at den ene person holder lampen, mens den anden placerer sig foran lampen, og siger til, når den rette højde er fundet.

Find inspiration til den rette belysning

Mangler man inspiration til at finde de rette lamper, eller mangler man hjælp til, hvor de forskellige lamper ville egen sig bedst i ens bolig, kan man altid ringe til en af de mange eksperter, der er ansat hos lampebutikken. Det er nemlig vigtigt for Lampegiganten, at kunderne har en god købsoplevelse, og da lys betyder meget for atmosfæren i rummet og for det generelle velvære, skal man gerne have de rette lamper til hjemmet.

Inde på Lampegigantens hjemmeside finder man et kæmpe udvalg af lamper i alle forskellige kategorier til både inde og ude. Hvorfor ikke få den rigtige belysning, så man kan gå vinteren i møde velvidende, at boligen har den helt rette belysning?

Lamper er også en god julegave ide, og på hjemmesiden finder man også løbende tilbud. Man skal huske, at lamper kan ses på lige fod med de andre møbler i rummet, så det er måske ikke en dum ide, at gøre sig nogle ekstra tanker, inden man køber de forkerte lamper.