Låsesmed med døgnvagt kan sikre husets døre mod indbrud

Det er vigtigt, at huset døre er sikret ordentligt. Det er oftest her, at indbrudstyven kommer ind i boligen, når han vil stjæle fra husets inventar. Sikring af døre kan ske på flere forskellige måder, og der vil ofte være brug for flere tiltag på én gang, hvis dørene skal sikres i en hensigtsmæssig grad.

Dørene skal være af god kvalitet

Det er først og fremmest vigtigt, at dørene er lavet i en god kvalitet. Hvis en låsesmed med døgnvagt vurderer, at dørene er meget tynde, så kan det betyde, at en indbrudstyv nemmere kan ødelægge den. Derfor bør man altid søge at indsætte døre af en vis tykkelse, når man alligevel skal udskifte dørene. Dette er selvfølgelig en lidt dyr vej at gå, hvis man ikke umiddelbart har planer om at udskifte dørene inden for en overskuelig tidsperiode.

Derfor kan en låsesmed med døgnvagt forstærke en tynd dør med en indvendig plade. Ved montering af en sådan plade på døren, bliver den forstærket, så selve døren bliver mere robust og derved mere modstandsdygtig overfor indbrudsforsøg.

Indbrudstyve bruger ofte koben

Koben er et ofte benyttet værktøj for en indbrudstyv til at åben døre med. Derfor vil enhver god låsesmed anbefale, at man sikrer dørene skinner eller profiljern. En låsesmed med døgnvagt kan isætte sådanne foranstaltninger, så indbrudstyven får sværere ved at bruge kobenet, når denne vil ind gennem døren.

Sikringsskinner eller profiljern bliver sat ind mellem døren og karmen, så selve konstruktionen bliver forstærket. Dette er en god måde for en låsesmed med døgnvagt at sikre huset på. Dette betyder nemlig, at man kan undgå at isætte nye dyre døre.

Terrassedøren kan være den nemmest vej ind

Det svage led i blandt husets døre er ofte terrassedøren. Der er ofte isat døre, der ikke er i særlig god kvalitet, hvorfor indbrudstyve ofte vælger denne vej ind i huset. Én af de gode løsninger, som en låsesmed med døgnvagt kan hjælpe med at få implementeret, er, at få en indvendig lås sat på en hæveskydedør.

Låsesmed med døgnvagt kan danne overblikket

Når en bolig skal sikres, er det vigtigt, at alle døre i huset er gået igennem. Det kan en låsesmed med døgnvagt gøre, så man er sikker på, at den mest optimale sikring er udført. En indbrudstyv skal både bruge en indgangsdør og en flugtvej – og disse er ikke altid de samme døre.

Hvis selve husets samlede indtryk af sikkerheden af høj, så er der god chance for, at indbrudstyven vil vælge at hoppe videre til næste hus. Spørg derfor altid en låsesmed med døgnvagt til råds, når husets døre skal sikres.