Klargør din webshop til julehandlen

Har du en webshop og er du klar til det store tryk der kommer i forbindelse med julehandlen? De seneste mange år er der hvert eneste år blevet sat nye rekorder for omsætning og salg i julemånederne på nettet. Flere og flere vælger at købe julegaverne i god tid online, det er der mange fordele ved, men er din shop klar? Her giver vi dig nogle gode tips til at klargøre shoppen til julehandlen.

Promover dine gode tilbud

Du skal tænke på at dem der sidder derude og skal købe julegaver til deres familie og børn, altid går efter de gode tilbud. Derfor skal du aktivt promovere dine bedste tilbud og sørge for at hive kunderne helt ind i butikken. Når først du har dem inde i butikken, så er det nemmere at sælge flere lignende gode produkter til dem. Gode steder at promovere dine produkter er på de sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat eller andre steder hvor dine kunder er. Hvis du bruger videoer, så lav dem personlige og vis både dig selv og produktet frem og fortæl kort og præcist om hvorfor dette er en god julegaveide.

Optimer din webshop og få flere kunder

En af de mest basale ting du skal have styr på er at få optimeret din webshop så godt som muligt. Du kan bruge seo til at ranke bedre i google, du kan bruge affiliates til at promovere dine produkter. Men du skal også være sikker på at din shop er hostet på en god server som ikke går ned lige så snart der bare er lidt belastning på. Så hvis du er seriøs med din shop, så bør du være holistisk i din tankegang og optimere på alle tænkelige parametre konstant. Alle små ting som kan gøres en procent bedre bør du tage fat på, det er de små ting som nu til dags skiller de bedste ud fra alle de andre shops.

Husk at bruge nyhedsbrevet aktivt

Mange eksperter har igennem tiden erklæret nyhedsbrevet og emailen død, det er dog langt fra tilfældet endnu. Nyhedsbrevet bør bruges konsekvent og aktivt i gennem hele juleperioden. Det gælder om hele tiden at være top of mind hos dine kunder og minde dem om at i har de bedste juletilbud i jeres butik. Husk at gøre jeres nyhedsbreve personlige og interessante og undgå at over spamme jeres modtagere.

Få nogle populære gaveidéer på hylderne

For at tiltrække kundernes interesse er i også nødt til at have nogle gode og sjove varer på hylderne som folk gider at klikke sig ind og læse mere om. Derfor er det vigtigt at i får købt nogle gode varer hjem som kan skille jer ud fra mængden. På Gavespot.dk kan du se hvilke gaveidéer der er populære lige nu, her kan du finde alt fra sjove små gadgets, til de mere personlige gaver og til oplevelsesgaver, der er med andre ord lidt til alle.