Kikkertundersøgelse – koloskopi og gastroskopi

En kikkertundersøgelse kan bruges til mange forskellige formål, når man får den foretaget hos en specialklinik nord for København i Charlottenlund. Under begrebet kikkertundersøgelse finder man bl.a. koloskopi, gastroskopi og nasal gastroskopi.

Gastroskopi kikkertundersøgelsen er en undersøgelse af primært mave – hals regionen og udføres på specialklinikken med den nyeste viden og det bedste udstyr på markedet. Din speciallæge har mange års erfaring inden for netop kikkertundersøgelser og når man får foretaget en koloskopi eller gastroskopi, så er de fleste undersøgelser som regel overstået på relativt kort tid.

Læs mere om kikkertundersøgelser – koloskopi og gastroskopi

Man kan læse meget mere om en kikkertundersøgelse inde på hjemmesiden, hvor koloskopi og gastroskopi også er beskrevet i detaljer. Man kan endvidere finde guides til, hvordan man skal forberede sig op til en eventuel kikkertundersøgelse mht. kost og restitution efterfølgende mv.

Hos specialklinikken bliver man modtaget af det professionelle personale, og du vil blive informeret om i eventuel forundersøgelse til din gastroskopi eller koloskopi i samråd med speciallægen.

Specialklinikken, der er blandt de førende indenfor kikkertundersgelser – koloskopi og gastroskopi, er også specialister inden for andre områder såsom behandling af åreknuder mv. Man kan inde på hjemmesiden finde kontaktoplysninger, hvor man altid er velkommen til at ringe eller skrive, har man spørgsmål omkring behandlinger mv.