Indisk mad i København – Når smagen skal være orientalsk

Udvalget af mad i København er stort. Der er kort sagt rigtig mange forskellige restauranter at vælge i mellem, og mange af dem varierer en del i kvalitet. Hvis man er på udkig efter indisk mad i København, er der et sted, der slår de andre med længder – Det er Kashmir.indisk mad københavn

Indisk mad i København hos Kashmir

Kashmir er en restaurant, der tilbyder indisk mad i København af den bedste kvalitet. Det er muligt at besøge Kashmir i Valby, Køge og på Østerbro. Deres restauranter har alle en hyggelig atmosfære, hvori man kan nyde de klassiske indiske menuer, der alle bliver tilberedt at dygtige indiske kokke.

Restauranten har eksisteret i mere end 30 år, og der er altid blevet serveret autentisk indisk mad i deres lokaler. Personalet går meget op i indisk madkultur, og det kan smages på maden.

Indisk mad i København hos Kashmir kan både nydes i en af deres restauranter og bestilles som take away. Hvis man ønsker at få take away, kan man bestille det på restaurantens hjemmeside. Det ligeledes muligt at booke bord til god indisk mad i København, hvis man vil nyde maden i en af restauranterne.

De lækre kendte indiske retter

Kashmir har et stort udvalg af indiske retter. Det er muligt at vælge mellem rigtig mange forskellige menuer, når man skal have indisk mad i København, og man har besluttet sig for at spise på Kashmir. Alle de kendte retter som eksempelvis tandoori, tikka masala og nawabi murgh bliver severet på alle restauranterne, uanset om de vælger Valby, Køge eller Østerbro.

Falder valget på suppe, fisk eller risretter, er det også et stort udvalg med disse fødevarer. Indisk mad i København bliver bare ikke bedre, end tilfældet er, når man vælger Kashmir.