Indisk er det bedste takeaway i København

Min kæreste og jeg har begge en virkelig travl hverdag med arbejde til sent. Klassiske karrieremennesker, du ved. Det betyder så også, at vi sjældent selv får lavet mad, og altså tit ender med at købe noget takeaway med på vej hjem fra arbejde. Min kæreste er selv oprindeligt fra Indien, og hver gang han står for at købe mad med hjem, er det fra en indisk takeaway restaurant i København. Jeg lover jer – det er SÅ godt! Jeg har virkelig fået øjnene op for indisk! Jeg har faktisk nærmest kun fået det som takeaway, nu hvor jeg bor i København, men det bliver det absolut ikke ringere af.

Dagens optur

Jeg tror faktisk, at vi den sidste uge har fået indisk takeaway fra det samme sted i København tre gange. Ups! Men det er virkelig bare godt, og der er så meget forskelligt at vælge imellem. Det skal så også siges, at nogle gange, bestiller vi jo mere end andre gange. Hvis det er tirsdag bestiller vi for eksempel ofte bare et par vegetarretter, hvor vi på en festlig fredag aften slår os mere løs og bestiller både samosaer, naan brød og et par tandoori- og lammeretter. Mango lassi er altså også virkeligt lækkert, hvis man rigtig skal forkæle sig selv!