Hvor køber man det fedeste jakkesæt i København?

I København findes der et utal af forretninger, der sælger jakkesæt, og typisk kan man også få et jakkesæt lige fra 1000 kroner til op over 5000 kroner alt afhængig af kvalitet på stof, mærke og ikke mindst stedet, hvad bør man overveje inden købet?

Steder som Magasin og Illum har slået sig op på at levere jakkesæt af høj kvalitet, hvilket også hænger nøje sammen med, at der bliver langet kendte brands over disken. Men er det nødvendigvis lig med det fedeste jakkesæt?

Det fedeste jakkesæt bør ikke komme an på prisen, men derimod være fedt, fordi der er kælet for detaljen, og det er unikt. Den eneste måde at opfylde disse kriterier er ofte at gå til en professionel skrædder og få sit jakkesæt skræddersyet. Den største fordel er selvfølgelig at jakkesættet kommer til at sidde kropsnært ALLE steder, og ikke kun over skulderen, mens ryggen slasker eller livvidden gør, at det kommer til at ligne en dragt, man har på. Det er selvfølgelig individuelt, om man ønsker, at et jakkesæt skal sidde meget stramt, lidt stramt eller om man foretrækker det mere løst, men i nydere tid er det italienske jakkesæt bliver mere in, da det sidder kropsnært, og derfor fremhæver ens kropsfigur.

Når man får specieldesignet sit jakkesæt, kræver det selvsagt flere timer at sy, end hvad er tilfældet for jakkesæt som stangmodel, men hvis man sammenligner med de dyreste mærker, kan man få et velsiddende jakkesæt til nøjagtig de samme penge, og derfor bør et skræddersyet jakkesæt være i alles tanker, inden man går ud og spenderer det hvide ud af øjnene på et, som har et dyrt brand, men som ikke passer til ens kropsmål.