Hvad koster en frisør i Hillerød?

Hvis du leder efter en frisør i Hillerød, kan du måske have spurgt dig selv, hvad det egentlig koster at gå til frisøren i Hillerød. Hvis du allerede har stillet dig dette spørgsmål, eller måske er begyndt at blive nysgerrig, kan du læse mere om dette emne i nedenstående blogindlæg

Først og fremmest skal det siges, at det nogle steder kan være lidt svært at finde ud af, hvad prisen på en bestemt service omfatter, men i nedenstående priser på en frisør i Hillerød er der taget udgangspunkt i en dameklip. I sagens natur kan prisen også variere alt efter kompleksitet og selvfølgelig kan priserne ændre sig over tid, men prisen på en frisør i Hillerød pr. 28-09-2016 er opgjort nedenfor.

Frisør priser i Hillerød

Som det figurerer nedenfor svinger priserne noget, selv om der på papiret er tale om den samme service. Hos frisørcentrum.dk står en dameklip til 370/425kr, men det fremgår ikke, om prisen er for en dame- eller herreklipning, men i hvert fald skal man nok regne med et sted derimellem, hvis man som kvinde ønsker at gå til frisør i Hillerød hos denne frisør. Alternativt kan man også vælge Smooth, der tager 375kr for kun klipningen og 429 for klip med føn. Disse to frisører i Hillerød ligger altså nogenlunde i samme prisleje. En helt tredje mulighed er Frisør La France, der ifølge hjemmesiden tager 545kr for en dameklipning med føn. Den sidste mulighed er Salon Rosted, der udover at have frisør i Hillerød også har frisørsalon i Frederiksværk og Frederikssund. Her tages der 409 kroner for en dameklip inklusiv føn, og vi kan derfor se, at mange af frisørerne ligger i det samme prisniveau.

Derfor kan det være, at det ikke er prisen, som er det vigtigste parameter, hvis man skal vælge frisør i Hillerød, men derimod serviceniveau, uddannelsesniveau, lokalitet og mange andre faktorer.

Her kan blandt andet Salon Rosteds frisør i Hillerød fremhæves, da de skriver, at alle frisører har gennemgået den 4-årige uddannelse samtidig med at de sendes på kurser i både ind- og  udland for fortsat at kunne leve moderigtig klipning, der lever op til tidens trends.