Her finder du din guldsmed i København med unikke smykker

Der er rigtig mange guldsmede i København. Det er måske først og fremmest et tegn på, at vi er ret vilde med smykker. Men hvor skal man så starte, hvis man pludselig står midt i de københavnske stræder og skal have fat i en guldsmed? Ét af buddene er Guldsmed Dirks. Du kan her læse om, hvad du kan forvente, hvis du besøger den lille perle på Gammel Kongevej.

Hvilken stemning er der hos Guldsmed Dirks?

Noget af det vigtigste hos guldsmeden, som både har butik på Frederiksberg og i Rødovre, er kundeoplevelsen. Målet er, at du med det samme, når du træder ind i butikken, kan mærke den velkommende stemning. Personalet har mange års erfaring i smykkebranchen, og det er vigtigt, at du vejledes og rådgives på bedste vis. Kender du den irriterende følelse, man kan få, når man kommer ind i en butik, hvor medarbejderne ikke rigtig kan svare på dine spørgsmål, og måske heller ikke virker til at gå op i det? Det er alt det, som Guldsmed Dirks ikke vil være. Derfor er der ansat medarbejdere, som brænder for det, de laver, og som gerne vil skabe den bedst mulige oplevelse for dig som kunde.

Guldsmed Dirks håndlaver både egne smykker, samtidig med at der sælges eksterne brands. Derfor kan du også forvente at møde folk, som virkelig har styr på håndværket, teknikkerne og hvad der ellers måtte være at vide om smykker.

Hvilke brands og produkter sælges der?

Som nævnt kan du både finde håndlavede smykker samt brands, du kender. Nogle er helt vilde med Ole Lyngaards eksklusive smykker, andre kan lide den traditionsbundne følelse ved George Jensen, og nogen kan godt lide den cool og moderne vibe, som Maanesten smykker udtrykker. Alle disse kan du finde hos Guldsmed Dirks. Sammen med mange andre brands selvfølgelig. På trods af at mærkerne har hver deres særprægede udtryk, så er de alle nøje udvalgt, fordi de passer godt til Guldsmed Dirks koncept. Hvis du besøger butikken vil du således blive mødt med et stort og spændende sortiment af guld, sølv og diamanter (og alt hvad der ligger indmellem) i mange forskellige designs. Netop derfor er smykkebutikken helt klart et besøg værd.