Flotte og farverige bordduge til de mange fester i København

Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og meget mere. Vi er glade for at fejre det i stor stil, når der sker store eller mindeværdige ting i vores liv. Og en fejring skal da også til! Uanset om man holder en intim sammenkomst hjemme med de tætteste eller lejer et stort lokale og inviterer bredt, er en fest en måde at skabe et særligt minde på. Og så er det både sjovt og hyggeligt at holde fest. Men inden selve dagen er der en masse ting, der skal ordnes og tænkes på. Det gælder især, hvis man inviterer sine gæster på middag. Så skal der både tænkes madlavning, servering og borddækning ind i ligningen. Men når det kommer til borddækning og bordduge, er der heldigvis et stort udvalg hos Cytex. I deres udvalg kan du garanteret finde bordduge, der passer perfekt til din begivenhed, til gode priser.

Skal du holde fest i København?

Bor du selv i København, kan det være, du vælger at holde festen hjemme. Men der bliver også holdt mange fester i København, fordi der er mange gode festlokaler, som indbyder til fejring af store begivenheder. Derudover er der også gode muligheder for at komme derind og hjem med offentlig transport, så det giver de perfekte rammer for en festlig aften. Hvis man skal holde fest i København, og man inviterer sine gæster på middag, kræver det en flot opdækning. Det giver mere stemning og hygge, når middagen bliver serveret. Derfor kan det godt betale sig at se nærmere på udvalget af flotte bordduge, hvis du skal holde fest i København.

En borddug skaber stemning – og er også praktisk

Der er flere grunde til, at det er en god idé at investere i bordduge forud for en festlig begivenhed. En borddug er som sagt med til at give en flot opdækning og dermed sætte rammerne for en formel og god aften. Samtidig er der inden for bordduge mange typer og farver at vælge imellem, så man kan matche det med resten af borddækningen og skabe en rød tråd. Men der er også praktiske grunde til, at det kan være godt at have duge på bordene. Når der er mange mennesker samlet, og bølgerne går højt, er det næsten selvsagt, at der bliver spildt mad og drikke på bordet. Vil man undgå, at det går direkte i bordet, laver pletter og muligvis ødelægger det, er en borddug en god ting. Samtidig bliver rengøringen langt nemmere af, at man ikke skal stå og vaske borde, men bare kan tage dugen af og vaske den.

Har du et tema?

Temafester er blevet utroligt populære. Hvis man fx holder en fødselsdag, og man gerne vil have, at den adskiller sig fra mange andre fødselsdage, kan man vælge et tema. Det kan fx være et tema, hvor gæsterne skal klæde sig ud. Det giver en mere festlig stemning, og en sjov udklædning kan være en udmærket icebreaker blandt gæster, der ikke kender hinanden så godt. Derfor er det ikke underligt, at temafester er et populært valg, når der er noget, der skal fejres. Det rigtige valg af borddug kan være med til at gøre, at temaet er endnu mere gennemført. Fx kan man vælge en borddug i en farve eller et mønster, der har relation til det pågældende tema. En borddug i den rigtige farve kan også understrege, hvilken type begivenhed man er til, fx vil en hvid duge passe sig til bryllupper og konfirmationer.

Se hele udvalget i dag!

Skal du holde fest i København inden for den nærmeste fremtid, skal du finde den rigtige borddug. Allerede i dag kan du gå ind i Cytex’ store udvalg og finde det valg, der passer perfekt til dine ønsker og din fest.