Derfor skal I vælge svanemærket erhvervsrengøring

Mange firmaer i København tager i da stilling til de miljøproblemer, som verden står over for. Det gør de bl.a. ved selv at begrænse deres ressourcespild og deres CO2-forbrug. Men har du tænkt dit firmas miljøpolitik helt igennem, og har du valgt erhvervsrengøring, der er svanemærket?

Som et led i jeres politik bør I også vælge erhvervsrengøring, der tager det samme hensyn til miljøet, som I gør. Det er kun naturligt. Københavns og hele Danmarks første svanemærkede firma inden for erhvervsrengøring var Lauren, herefter har flere fulgt trop.

Det er omfattende for de københavnske erhvervsrengøringsfirmaer at blive certificeret til Svanemærket, det handler nemlig både om miljøet, men også om firmaernes egen kvalitetssikring. Disse svanemærkede firmaer bliver løbende kontrolleret af Miljømærkning Danmark. Denne kontrol sikrer, at erhvervsrengøringen bliver ved med at leve op til de krav, der er sat for påvirkning af miljøet.

Derfor er det så vigtigt, at I vælger svanemærket erhvervsrengøring i København. Et rengøringsfirma kan godt reklamere med at tage hensyn til miljøet, men er de svanemærkede, kan du vide dig sikker på, at de lever op til standarden. Hvis dit firma tager hensyn til miljøet, hvad nytter det så at vælge leverandører, som ikke gør?

Tag hånd om miljøet og vælg svanemærket erhvervsrengøring i dag.