Dansk Boligforsikring tilbyder ejerskifteforsikring til københavnske husstande

Hvis man kigger på København, består rigtig mange af husstandene af lejligheder. Hvert fald hvis vi snakker det centrale København. Man skal dog ikke langt væk fra indre by, før villakvartererne begynder at skyde op. Og der kan da selvfølgelig også findes villakvarterer i de helt centrale områder. Frederiksberg og Valby er to eksempler. Men er ejerskifteforsikringen egentlig relevant, når vi snakker ejerlejligheder? Dansk Boligforsikring – som er førende, når det kommer til ejerskifteforsikringer – forklarer dette. Først og fremmest er det kun relevant at snakke ejerskifteforsikring, hvis lejligheden er ejet. Som lejer eller som andelshavende vil det ikke være muligt at tegne ejerskifteforsikring.

Ejerlejligheder er dog lidt specielle, når det kommer til forsikringer. Ejerskifteforsikring kan i teorien godt tegnes, men det er sjældent, at det gøres, da det kræver meget mere end ved huse. Hvor en tilstandsrapport normalt udarbejdes for ét hus, skal den i en ejerlejlighed laves på hele ejendommen. Og det kan være meget omfattende.

Huse i København og valg af forsikringsselskab

Hvis vi derimod kigger på Storkøbenhavn, er der selvfølgelig mange flere huse og villakvarterer, og derfor også mange flere mennesker, som potentielt har brug for en ejerskifteforsikring. Dansk Boligforsikring udbyder forsikringer i hele landet, og det er derfor én mulighed.

Hvis du for eksempel fraflytter en lejlighed helt inde i indre by og gerne vil investere i et hus længere ude, er spørgsmålet om ejerskifteforsikringer lige pludselig noget, du skal tage stilling til. Dansk Boligforsikring opfordrer til, at du undersøger markedet grundigt. Konkretiser, hvad dine behov er, og om du har nogle præferencer i forhold til selskab. Du skal ligeledes gøre op med dig selv, om du skal have en standard eller en udvidet ejerskifteforsikring.

Hvis du vil høre mere om ejerskifte, om hvad forsikringen dækker hos Dansk Boligforsikring eller generelt mangler viden på boligområdet, kan selskabet kontaktes. Find info på deres hjemmeside, hvor du også finde masser af brugbar information. Du kan også læse mere om Dansk Boligforsikring her.