Behandling af åreknuder i København

Hvilke årsager til åreknuder?

Åreknuder er vidt udbredt, og der findes da også effektiv behandling af åreknuder. Der kan være man mange årsager til åreknuder, men en af de hyppigste er når venesystemet i benene kommer under forhøjet blodtryk. Man kender til veneklapperne, der fungerer ved at virke som ventiler for blodet. Tyngdekraften bevirker, at blodet presses ned mod benene, men hvis veneklapperne belastes, så har man en årsag til åreknuder, da venerne vil blive ødelagt, og åreknuder dermed kan opstå. Dette er en af de hyppigste årsager til åreknuder, men der er også flere årsager, som eksempelvis kan læse om på en specialkirurgs hjemmeside.

En specialklinik i Charlottenlund har netop behandling af åreknuder som et af sine specialeområder, og åreknuder kan dertil behandles på forskellige måder.

I dag er behandling af åreknuder en forholdsvis ukompliceret procedure, behandlingen er mere eller mindre smertefri. Dette skyldes, at man i dag primært anvender laser til behandling af åreknuder, og dette er både en hurtig og effektiv måde at komme åreknuder til livs på.

Vi man læse mere om årsager til åreknuder og de forskellige behandlingsformer, så har specialklinikken en patientguide inde på sin hjemmeside, hvor man også finder kontaktoplysninger.