Begravelses Service – din bedemand i København.

BegravelsesBegravelses Service Service er en på mange måder en moderne bedemandsvirksomhed. Med hovedbase i hovedstadsområdet, så tilbyder Begravelses Service en lang række forskellige serviceydelser før, under og efter et dødsfald. Begravelses Services drives til dagligt af Peter Thomasen, der sammen med sin kompagnon, Carsten Mandalay, etablerede servicevirksomheden i 2003. Her var hovedmission at skabe en moderne servicevirksomhed med en så bred medarbejderstab, i forhold til erfaring og relevant uddannelsesmæssig baggrund, at virksomheden dækker så mange af de behov, der opstår før, under og efter et dødsfald.  Denne indsats har båret frugt, og i 2008 blev Begravelses Service kvalitetscertificeret som en af de første virksomheder i sin branche hos Dansk Standard.

 

Hvorfor vælge Begravelses Service?

Begravelses ServiceBegravelses Service har med sit øget fokus på særligt omsorg og empati i deres serviceydelser, et stærkt fundament for, at kunne varetage de særlige behov der opstår når der sker et dødsfald. Med deres tværfaglige medarbejderstab, så har virksomheden ligeledes et solidt udgangspunkt for, at kunne tage hånd om den særlige og sårbare situation, du befinder dig i, når et familiemedlem, tæt ven, partner, eller bekendtskab går bort. Begravelses Service tilbyder ceremoniplanlæggelser, begravelser, transport af den afdøde til og fra udlandet, juridisk og økonomisk rådgivning. Selvom de hos Begravelses Service teknisk set kategoriseres som bedemænd, så betragter de mere sig selv som begravelsesrådgivere – for det er lige præcis dét, der er kerneydelsen i virksomheden. Gennem deres rådgivning og assistance er det deres fornemmeste opgave, at give den eller de efterladte muligheden for, at få sagt farvel til den afdøde på præcis den måde, de ønsker det. Og det er uanset om der er tale om en traditionel begravelse gennem folkekirken, eller begravelse efter anden religion eller traditioner. For at kunne tilbyde den mest hensigtsmæssige rådgivning, er det også vigtigt at der, udover et fokus på omsorg og empati, har forståelse for de juridiske og økonomiske aspekter, i forbindelse med et dødsfald. Begravelses Service kan hjælpe i forbindelse med blandt andet opgørelse af arv, skifteretten, skifteformer, borydning og testamente.

 

En anden type bedemandsvirksomhed.

Begravelses Service adskiller sig på mange måder fra den traditionelle bedemandsforretning. I en branche, hvor den typiske virksomhed er karakteriseret ved, at erhvervet er gået videre fra generation til generation gennem familien, så har medarbejderne i Begravelses Service mellem 5-10 års erfaring som bedemand. I stedet er virksomheden opbygget af medarbejdere med professionel erhvervserfaring fra eksempelvis ejendomsbranchen, produktion, IT, antropologi, uddannelse og undervisning, rådgivning, coaching, kommunikation, bank og finansiering. Derfor er der et større fokus på service frem for begravelse.  Den oprigtige interesse i, at yde service i en kvalitet der er nødvendig er med til, at gøre en forskel for de efterladte.

 

Hvor finder du Begravelses Service?

BegravelsesBegravelses Service Service har syv afdelinger i hovedstadsområdet. Deres hovedafdeling er placeret på Frederiksberg og ligger på Smallegade. Her kan du besøge dem i deres normale åbningstid fra 08-16, eller aftale et andet tidspunkt med de ansatte. Deres andre afdelinger ligger i henholdsvis København (Fælledvej), Amager, Hellerup, Bagsværd, Rødovre og Nykøbing F..

 

Er du interesseret i at vide mere?

Ønsker du at vide mere omkring Begravelses Service og deres serviceydelser, så kan du besøge dem på en af deres sociale profiler på nettet. På Begravelses Services Facebook-page kan du blive holdt opdateret med nyheder fra virksomheden selv, bedemandsbranchen, eller hvad der lige optager de ansatte i virksomheden. På Begravelses Services LinkedIn profil kan du få et professionelt overblik over virksomheden, dets ansatte og brancherelevante nyheder og informationer. På YouTube, Twitter og Google+ kan du følge Begravelses Service, og løbe modtage notifikationer, når de deler nyheder, billeder, videoer eller andet der optager virksomheden og dens ansatte.